Vizion Plus Live

Vizion Plus Live

Vizion Plus Live

VIZION PLUS është një televizion ku cdokush gjen veten, sheh tek ai një mik nga i cili e ka të vështirë të ndahet. Show humoristik si Apartameni 2XL, Sketch Show Albania dhe Al Pazar, do tju percjellin momente magjike gjithmonë. Shiko televizionin online në internet. Shiko Vizion Plus Live HD Online – Televizioni Shqiptar Vizion Plus Live Direkt në Internet

Leave a Reply